Op deze pagina kunt u onze veelgestelde vragen lezen. Zit uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Algemeen
Betalen
Levering & Montage
Service & Onderhoud

Wanneer is de showroom open?

U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 06-55345708.

Hebben jullie voorraad van de banken?

Wij leveren onze banken niet uit voorraad. De variatie van mogelijkheden maakt het niet mogelijk om uit voorraad te leveren. Alleen al de keuze van het aantal stoffen is zo groot dat u echt een unieke droombank samen stelt.

Wat is de levertijd?

Wij leveren normaal binnen 12 weken.

Ik ben project inrichter, retailer, stylist kan ik uw producten verkopen?

Wij leveren direct aan de consument maar als u mogelijkheden heeft voor onze mooie producten kunt u contact opnemen en kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Hoe kan ik bij jullie bestellen?

Bij het bestellen van uw droombank dient u een aanbetaling te doen ter hoogte van € 500,-. Na ontvangst van dit bedrag bevestigen wij de overeengekomen levertijd. Op het moment dat de bank uit productie komt maken wij een afspraak voor de levering.

Het resterende bedrag kan voorafgaand aan de levering worden overgemaakt per bankoverschrijving. De bankgegevens staan vermeld op onze factuur.

Hoe zit het met levering en montage?

Wij hebben de levering en montage van onze producten uitbesteed aan JP Haarlem. Een bedrijf met jarenlange ervaring met het leveren en montage van meubels.

De afspraken voor de levering wordt verzorgd door JP Haarlem zodat de levering zo soepel mogelijk wordt uitgevoerd.

Als u vragen heeft over de levering van de bestelde bank kunt u ons bereiken op telefoonnummer 06-55345708.

Wat voor kwaliteit heeft de stof?

De bekleding is een belangrijk keuze bij de aanschaf van een bank. Van belang daarbij is: onderhoudsvriendelijkheid, uitstraling en mooi in combinatie met leder. Het bepaalt de uitstraling en u wilt graag dat uw meubels lang mooi blijven. Onze stoffen zijn afgestemd op een vaste stoffering, weinig rek en een hoge kleurechtheid. Niet elke stof is geschikt voor ieder model. Vandaar dat ‘de Stoor’ niet alle stofsoorten in haar stofcollectie heeft opgenomen. De juiste stof om te stofferen op vaste zit, vaste rug elementen heeft te maken met de dikte en de rek van de stof.

Wij leveren diverse stoffen met een speciaal label die aangeeft dat deze vuil- en vlek-werende kwaliteit heeft. Het zijn oer sterke stoffen en makkelijk te reinigen. Bij de keuze van de stoffen kunt u bij ons vragen naar de stoffen die voldoen aan het label. De speciale onderhoudsmiddelen hebben wij in de showroom of kunnen wij voor u naleveren

Wat is de service van de Stoor?

Onze producten worden met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit gefabriceerd. Mochten er zaken zijn die wij kunnen verbeteren of heeft u aanbevelingen kunt u altijd doormiddel van een e-mail contact met ons opnemen.

Voor De Stoor staat uw klantentevredenheid altijd voorop dus zullen wij u zo spoedig mogelijk contacten.

Hoe krijg ik een vlek uit mijn bank?

Met AquaClean reinig je alle vlekken met alleen water!

Wij weten hoe belangrijk het voor u is om uw stof te kunnen reinigen. Daarom garanderen wij dat je hem gemakkelijk, snel en comfortabel kunt schoonmaken. Dankzij de AquaClean-technologie die in onze geselecteerde stoffen is verwerkt, kunt u alleen water gebruiken om incidentele vlekken zoals wijn, koffie en eten te verwijderen.

Het is raadzaam om een ​​stofzuiger te gebruiken om stof te verwijderen.

Kies AquaClean voor de beste schoonmaakgarantie.

Hoe gebruik ik AquaClean?

In slechts drie stappen verwijdert u zelfs de meest hardnekkige vlekken. Onze AquaClean-collectie biedt mode, kleur, textuur en kwaliteit, met behoud van uw comfort.

Reinigen met water, in drie eenvoudige stappen:

  1. Verwijder overtollig product dat op de stof is gemorst.
  2. Breng water aan op de vlek, rechtstreeks of met een papieren zakdoekje of een absorberende doek, zonder de bekleding te vochtig te maken. Wacht een paar seconden.
  3. Druk op de vlek met het papieren zakdoekje of de doek en wrijf vervolgens zachtjes met cirkelvormige bewegingen over de stof. Als de vlek niet volledig verdwijnt, herhaalt u het proces zo vaak als nodig is. Voeg water en een beetje zeep toe om de hardnekkigste vlekken, zoals permanente markers, volledig te verwijderen.

Waarom AquaClean?

Omdat het een revolutionair product is waarmee u de stof in zeer korte tijd en zeer effectief kunt reinigen met alleen water. Het Aquaclean-behandelingssysteem bedekt elke afzonderlijke vezel met een onzichtbare moleculaire coating. Dit voorkomt dat vuil de vezels van de stof binnendringt, wat helpt om de stof te behouden en de levensduur van uw bankovertrek te verlengen.